Haikailua ja valoterapiaa

Finncon/Animecon

Finncon/Animecon 2009 Kaapelitehdas

Katsoin Flickristä kuvia ja tämän nähdessäni aloin kaivata kesän valoa ihan mielettömästi. Rakastan sitä kontrastia, kun toisaalta on niin kirkasta että kuvat palavat puhki ja toisaalta nurkissa hämärän asteita. Kaipaan vähän muutenkin kesää, kun ulkona on pimeää. Viime vuonna hankittu sarastuslamppu helpottaa aamuheräämisiä niin paljon, että olisin hukassa ilman sitä. Ostin sille kaveriksi kirkasvalolampun ja yritän istua valossa puuhastelemassa vähintään puoli tuntia aamuisin. Kaikki läheiseni tietävät minun olevan aika huono aamuihminen, yleensä lähden autopilotilla ulos ovesta ja herään vähän vasta sovittaessani avainta toimiston lukkoon. Siinä vaiheessa yleensä huomaan unohtaneeni joko puoli elämääni kotiin tai lähteneeni eriparisukissa… Tällä viikolla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan olin raitiovaunussa niin hereillä, että havainnoin tuolla ikkunan takana on maisema. Ennuste on siis hyvä.

Olin edellisviikonloppuna sekä järjestyksenvalvojana the Groupin laneissa että vastapäätä tien toisella puolella Tsukiconissa (tai Frostcon/Tsukibitessa), jossa asiat eivät ehkä hoituneet ihan kuin elokuvissa. Kirsikkana kakussa kaksi tyttöä jäi pahasti auton alle tapahtumapaikan vieressä, olin siis ensimmäistä kertaa oikeassa hätätilanteessa. Olosuhteisiin nähden kaikki meni hyvin, silminnäkijät olivat osanneet pysäyttää liikenteen ja hälyyttää ambulanssin. Jäin paikalle vielä pelastushenkilökunnan saavuttuakin katsomaan tilanteen loppuun. Sörnäisten rantatie keskustaan päin oli sulki ehkä noin 30-40 minuuttia onnettomuuden takia ja ihmiset nousivat autoistaan tullakseen huutamaan minulle aiheesta. Muistin taas miten itsekeskeisiä ihmiset ovat, yritin kertoa heille että tässä on tapahtunut liikenneonnettomuus ja että tie vapautuu heti kun se vapautuu. Tietenkin loukkaantuneet ihmiset pitää ensin hoitaa ja tapahtumapaikka kuvata ja tarkastaa.

Assembly 2009

Oheinen demokuva on Assemblyiltä.

Viime viikonloppuna olikin sitten AltPartyt, joilla vierailivat myös Tampereen vahvistukset Tulhu ja Heikki! Tässäkään tapahtumassa eivät järjestelyt olleet elokuvateatteritasoa, mutta jotenkin vaan selvittiin loppuun saakka. Oli mukavaa nähdä ihmisiä, riehua pomppulinnassa ja erityisesti katsoa demoja kivassa seurassa. Sunnuntaina olin jo ihan rättipoikki kaikesta valvomisesta, mutta silti puuhasteltiin romutyöpajassa kuumaliimapyssyjen ja kolvien kanssa, ja järkättiin yksi VIP-sauna. Olisin halunnut jäädä vaan kotiin nukkumaan koko maanantaiksi, mutta töihin oli palattava. Onneksi kiitos yliopiston väliviikon minulla on nyt ollut muutama päivä aikaa nukkua ja pestä pyykkiä.
Provinssirock 2003

Rammstein Provinssirockissa Seinäjoella 2003

Rammsteinin uusi levy, Liebe ist für alle da, on ollut tehokuuntelussa nyt muutaman päivän. Miksei voi olla jo helmikuu?


Leave a Reply

Powered by WP Hashcash