Kevätmuutto

Lintujen lisäksi myös minä teen kevätmuuton tänä vuonna. HOAS suuressa ystävällisyydessään antoi uuden asunnon, 36,5:n neliön yksiön Etelä-Haagasta. Olen yrittänyt rajoittaa muuttosuunnittelun iltoihin ja viikonloppuun, koska arkisin vähän turhan moni asia vaatii ahneesti huomiota. Eilen kävin vakoilemassa tulevaa kotia, peruskorjaus kiinteistössä näyttää olevan vielä varsin kesken, mutta uskon ja toivon että asunto on kuun vaihteessa muuttokunnossa. Muutosta ei myöskään ole tulossa ollenkaan niin kallista kuin aluksi pelkäsin, sillä saamme irtisanottua nykyisen kämpän jo vapuksi. Muistuttakaa, etten tee enää koskaan yhteisvastuullista vuokrasopimusta kenenkään kanssa. Neljä viikkoa armonaikaa on kuitenkin iloinen asia, ei tarvitse tehdä yhden päivän juoksumuuttoa.

Muutto on herättänyt ajatuksia, esimerkiksi miten voi olla mahdollista, että olen asunut täällä Pasilassa jo kolme vuotta? Toisaalta sinä aikana on ehtinyt tapahtua paljon kaikenlaista, pääjärjestin mm. kaksi Ropeconia, hylkäsin opintotuet ja elätin itseni työnteolla, vaihdoin rastat omaan luonnonkiharaan pehkooni ja muutuin blondista bruneteksi,

May Day 2009 Semi / rasta Hanging out in GurulaCheers! Ice cream

aloin askarrella taas, elvytin valokuvausharrastukseni, rakastuin (useampaankin otteeseen), juurruin Alter Egoon, aloin käyttää kynsilakkaa, aloitin uudestaan paleon, ostin pelikonsolin, muutin Jaikusta Qaikuun, hengailin Gurulassa, olin tietojenkäsittelytieteen laitoksen tuutorina (ja ensi syksynä olen taas!), reissasin Tukholmassa ja Ahvenanmaalla, vietin laatuaikaa ystävien kanssa, vietin laatuaikaa tietokoneen kanssa, katsoin ensimmäistä kertaa elämässäni Buffy the Vampire Slayeriä, luin laadukasta fantasiaa, sain Clue by Fourin, sain miltei tehtyä pääaineeni aineopinnot, haaveilin lemmikistä, kävin hyvissä ja huonoissa larpeissa, katsoin Pasila-sarjan ja puhuin kuin Repomies, opin ajamaan automaattivaihteista autoa, voitin arpajaisista villisian, opin juomaan viskiä… Paljon asioita mahtuu kolmeen vuoteen.


2 Responses to “Kevätmuutto”

  • neiti Says:

    Moi! Minäkin sain HOAS:lta asuntotarjouksen tohon samaiseen taloon! En ole vielä hyväksynyt. Osaatko tarkemmin kertoa miltä siellä näyttää? Mitäköhän tästä tentteihin lukemisesta tulee, kun ei pysty ajattelemaan muuta kuin uutta kämppää..!

  • Semi Says:

    Suosittelen hyväksymään :) . Siellä oli vielä remppa päällä julkisivussa, mutta näytti kyllä mielestäni siltä että valmistuisi kuukaudessa hyvinkin. Alue oli tosi miellyttävä, rauhallisia pienkerrostaloja ja kohtuullinen matka Huopalahden juna-asemalle ja useammalle bussipysäkille. Kaverini, joka myös muuttamassa samaan taloon, kävi asuntonäytössä ja sanoi että kivalta näyttää. Siellä on sisällä ilmeisesti pistetty kaikki uusiksi, joten pääsisi muuttamaan ihan tuoreisiin maaleihin. Siinä on kaksi HOASin taloa, joista toisessa asuu jo väkeä ja tää toinen on vielä rempassa. Kävin vakoilemassa sen toisen talon rappukäytävässä ja oli kyllä tosi siistin ja kivan näköistä.

    Sitäpaitsi saat ainakin kaksi kivaa naapuria :)

Leave a Reply

Powered by WP Hashcash